Den japanske mandolinen Benriner BN-95/W med 95 mm skjærebredde er i en klasse for seg selv med fleksible innstillinger som gir deg muligheten til å skjære på mange ulike måter. Den er utstyrt med 3 forskjellige kniver i rustfritt stål som gir et rent og skarpt snitt til alle typer grønnsaker og frukter. Det flate bladet skjærer perfekte skiver som lett kan justeres i tykkelsen. Den fintannede kniven hjelper deg å skjære syltynne strimler til presist grønnsaksgarnityr som ser utrolig eksklusivt ut. Perfekt til gulrøtter, reddiker eller andre faste grønnsaker. Knivbladet som er middels stort, fungerer ypperlig til raske og enkle juliennestrimler, perfekt til woken. Passer til nesten alle grønnsaker. Bruk den til løk, paprika, reddik, rødbeter, squash, osv. Det grovtannede bladet kan lage passe store og sprø utskjæringer av grønnsaker eller frukter. Perfekt til poteter, løk, reddiker, agurker, gulrøtter, epler, fersken osv. Mandolinjernet er utstyrt med en sikkerhetsanordning som er praktisk når du skjærer små biter. Dette er fagutstyr ingen kokk bør være foruten, og det er bl.a. fast inventar i Masterchef. Leveres også i 64 mm.
- Regulering for skivetykkelse
- 3 medfølgende blader
- Slede med "finger guard"
- Lengde: 325 mm
- Bredde skjæreplate: 95 mm